Pirate

Jag är pirat. Och med det menar jag att jag är medlem i Piratpartiet och Ung Pirat (Piratpartiets ungdomsförbund). Jag blev medlem förra året då jag kände att det var det dags att engagera i en rörelse där man förstått behovet av en modern informationspolitik. Jag var tidigare medlem i SSU där jag inte kände att man engagerade sig för medborgarrätt tillräckligt mycket. 

Så jag bytte parti. Jag blev pirat. Jag har alltid velat engagera mig, men 2009 var året jag verkligen tog tag i det. Jag gick med sent i valrörelsen och blev i april förra året vice kommunledare för Piratpartiet Trollhättan. Efter ett tag så startade vi Ung Pirat Trollhättan. Jag blev ordförande. Tiden gick och efter en valseger så gick sommaren fort. I och med hösten så blev jag ny kommunledare och vice valkretsledare för min valkrets, Norra Älvsborg. Idag så har jag många uppgifter och det är en intressant utmaning att hålla positionerna isär. Men jag känner att jag lyckas.

Det är roligt och det är väldigt belönande att vara engagerad inom Piratpartiet och Ung Pirat. Mitt engagemang är inte villkorslöst eller oändligt, men politik är min passion. Det är vad jag brinner för. Därför försöker jag alltid göra mitt bästa för att finnas där inom och utanför organisationen. Jag ser verkligen fram emot en engagerad valrörelse i år och jag tror att vi ta hem det här.

Nu så har jag kommit med på Ung Pirats valberednings förslag till förbundsstyrelse som femte suppleant. Det betyder verkligen mycket för mig. Jag hoppas att kunna bevisa att jag förtjänar det. Jag tror att jag kan bidra till att göra Ung Pirat bättre och jag är tacksam för valberedningens förtroende.

Här har Mattias Bjärnemalm skrivit om förslaget

Kommentarer
Postat av: Marco Baxemyr

Sveriges största politiska ungdomsförbund!! :D

2010-02-18 @ 22:46:00
URL: http://phelerox.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0